Venda anticipada del forfait de temporada a la botiga online i a les oficines de La Molina

Fins al 23 de novembre gaudeix dels preus en promoció.

 

Torna l’esperit de muntanya i és temps d’emprendre un nou viatge a la neu.

Aquesta temporada realitza la compra del Forfet de Temporada a través de la botiga online d’FGC i gaudeix de més de 150 avantatges i finança la teva compra.

Atotaneu 6.0.

Aquesta temporada fes clic a la neu i gaudeix d’un únic forfet per esquiar a totes les estacions de Grup FGC. Fes-te amb la variant del forfet de temporada Atotaneu 6.0  que més s’ajusti a les teves necessitats i esquia a La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Tavascan.

Atotaneu 5.0.

Amb el forfet de temporada atotaneu 5.0 podràs esquiar de forma il·limitada a Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Tavascán i gaudiràs d’un 50% de descompte quan vagis a esquiar a La Molina. A més a més de poder gaudir de més de 150 avantatges.

Atotaneu Freestyle

Vols gaudir d’una temporada 100% freestyle i accedir amb un únic forfet a les àrees de Freestyle de La Molina i SkiPallars?

Grup FGC et propossa el Forfet de temporada Atotaneu Freestyle, un únic forfet que et permetrà accedir als snowparks de Port Ainé i a les dues àrees de Fresstyle de La Molina, Trampolí i Alabaus.

Aquest hivern vine amb nosaltres i gaudeix d’aquest viatge a l’hivern.

A més a més si  de targeta de crèdit de “La Caixa” podràs finançar aquest producte a 3 mesos sense interessos o amb fraccionament per períodes superiors amb interessos.
Consulta les avatantatges de ser titular del forfet Atotaneu.
Si estàs interessat en finançar el teu forfet de temporada consulta les condicions de finançament.

Comparteix això amb els amics