Notícies

Casc? De segur!

  S’ha de fer servir el casc per esquiar?... De segur! Un percentatge elevat dels accidentats per la pràctica de l’esquí pateixen traumatismes cranials, de manera que encara que no és obligatori, sí que és aconsellable. Fa uns anys era un complement ignorat i fins i tot ridícul, però la conscienciació de les estacions i la Federació, per evitar riscos innecessaris, està donant fruits. Els dissenys i la comoditat que presenten actualment, a més de les desgràcies que han evitat, han influït positivament en aquestes campanyes. L’ús del casc ha anat agafant força gràcies a l’acceptació que té entre el ... Read »

Venda anticipada del forfait de temporada a la botiga online i en las oficinas de La Molina

Fins al 23 de novembre gaudeix dels preus en promoció.   Torna l’esperit de muntanya i és temps d’emprendre un nou viatge a la neu. Aquesta temporada realitza la compra del Forfet de Temporada a través de la botiga online d’FGC i gaudeix de més de 150 avantatges i finança la teva compra. Atotaneu 6.0. Aquesta temporada fes clic a la neu i gaudeix d’un únic forfet per esquiar a totes les estacions de Grup FGC. Fes-te amb la variant del forfet de temporada Atotaneu 6.0  que més s’ajusti a les teves necessitats i esquia a La Molina, Vall de Núria, ... Read »

El Grup FGC permet finançar els forfets de temporada 2014-2015

• Es podran finançar els forfets de temporada 6.0, 5.0 i Freestyle de les estacions de  La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan a 3, 6, 9 i 12 mesos.    Els forfets ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0 són un producte que permet esquiar a les sis estacions  de Grup FGC i es triplica la quantitat de quilòmetres esquiables amb un sol abonament. El 6.0 permet  esquiar a La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Tavascan mentre que en el 5.0,  queda exclosa La Molina però s’aplica el 50% de descompte ... Read »

El Grup FGC va presentar a Montserrat la temporada 14/15 de La Molina als clubs de l’estació

  · Com a principals serveis es va explicar el funcionament i reserva dels estadis de competició, la possibilitat d’entrenar de 7h. a 9h. del matí i la disponibilitat de gimnàs i sales per a aquells clubs que vulguin realitzar sessions de vídeo.   Els clubs de La Molina i els seus corredors i familiars sumen un gran nombre d’esquiadors i per tant signifiquen una xifra elevada d’afluència a l’estació. És per això que el Grup FGC va tenir un detall amb ells i els va convidar a passar el dia en un dels llocs més emblemàtics i de caire històric ... Read »

A PUNT PER A LA TEMPORADA??

I tú, com et prepares per a la temporada? Encarem la recta final per a començar una nova temporada de neu i volem saber com et prepares. És per això que posem en marxa un nou concurs: volem que ens envieu les vostres fotografies a online@turismefgc.cat explicant com prepareu la temporada. Nosaltres també treballem de valent per tenir-ho tot llest, i per això, volem convidar-vos a la festa de presentació de la temporada d'hivern 2014-2015, que farem el proper dijous, 30 d'octubre, a la Fàbrica Moritz de Barcelona a les 18 hores. Read »

Avantatges a les estacions d’esquí del Grup FGC temporada 2014-2015

El Grup FGC ofereix productes personalitzats per a poder gaudir a bon preude la neu del Pirineu català la temporada d’hivern 2014-2015.Les estacions d’esquí del Grup FGC oferiran durant la temporada 2014-2015 avantatges personalitzats als diferents tipus de públics habituals de les estacions d’esquí per a que coneguin i gaudeixin fins a l’últim racó del Pirineu català.La Molina segueixen pensant en la butxaca dels estudiants i els ofereix el 4x100€, disponible per a tots els dies de la setmana. A l’estació ceretana es mantenen els productes per a famílies amb els paquets d’un i dos dies a millors preus.   ... Read »

4 o 5 d'octubre Curs sobre els bolets i la seva cuina

Aquesta tardor que està sent una de les millors temporades de bolets dels últims anys volem recuperar una proposta que vam fer ja fa 3 o 4 anys. Estem preparant unes jornades sobre el món dels bolets i la seva cuina per al cap de setmana del 4 i 5 d'Octubre. El dissabte al matí tothom recull el màxim d'espècies diferents de bolets que trobin i a la tarda el Sr. Belisari González farà una classificació de tots ells explicant-nos les característiques i resolvent tots els dubtes que tinguem. Després farà una xerrada sobre el bolet "pipa" o "paella" que ... Read »

Tasques de revisió i mantieniment del Telecabina i visita de FIS

Seguim treballant per l'hivern i és per això que al llarg de la setmana passada es va realitzar la  revisió especial del Telecabina i treballs de millora per part de l'equip de manteniment de l'estació. A més a més Walter Thrilling delegat de la FIS va visitar l'estació per tal d'homologar els diferents estadis de competició de l'estació.   #Winteriscoming i La Molina es prepara ver rebre'l.   Read »

Gràcies per aquesta temporada d'Estiu 2014. Ara treballem per l'hivern!

La Molina 23 de setembre de 2014   En aquesta ocasió La Molina vol agrair a tots aquells que heu compartit l'estiu a la nostra estació, gràcies a tots els que heu volgut passar un dia, algunes jornades o tot l'estiu amb nosaltres.   A més a més informar-vos que ja hem començat a treballar en la temporada d'hivern 2014 - 2015 i que en breu us informarem sobre totes le novetats. Read »

Historial Noticies