Notícies

Avantatges a les estacions d’esquí del Grup FGC temporada 2014-2015

El Grup FGC ofereix productes personalitzats per a poder gaudir a bon preude la neu del Pirineu català la temporada d’hivern 2014-2015.Les estacions d’esquí del Grup FGC oferiran durant la temporada 2014-2015 avantatges personalitzats als diferents tipus de públics habituals de les estacions d’esquí per a que coneguin i gaudeixin fins a l’últim racó del Pirineu català.La Molina segueixen pensant en la butxaca dels estudiants i els ofereix el 4x100€, disponible per a tots els dies de la setmana. A l’estació ceretana es mantenen els productes per a famílies amb els paquets d’un i dos dies a millors preus.   ... Read »

4 o 5 d'octubre Curs sobre els bolets i la seva cuina

Aquesta tardor que està sent una de les millors temporades de bolets dels últims anys volem recuperar una proposta que vam fer ja fa 3 o 4 anys. Estem preparant unes jornades sobre el món dels bolets i la seva cuina per al cap de setmana del 4 i 5 d'Octubre. El dissabte al matí tothom recull el màxim d'espècies diferents de bolets que trobin i a la tarda el Sr. Belisari González farà una classificació de tots ells explicant-nos les característiques i resolvent tots els dubtes que tinguem. Després farà una xerrada sobre el bolet "pipa" o "paella" que ... Read »

Tasques de revisió i mantieniment del Telecabina i visita de FIS

Seguim treballant per l'hivern i és per això que al llarg de la setmana passada es va realitzar la  revisió especial del Telecabina i treballs de millora per part de l'equip de manteniment de l'estació. A més a més Walter Thrilling delegat de la FIS va visitar l'estació per tal d'homologar els diferents estadis de competició de l'estació.   #Winteriscoming i La Molina es prepara ver rebre'l.   Read »

Gràcies per aquesta temporada d'Estiu 2014. Ara treballem per l'hivern!

La Molina 23 de setembre de 2014   En aquesta ocasió La Molina vol agrair a tots aquells que heu compartit l'estiu a la nostra estació, gràcies a tots els que heu volgut passar un dia, algunes jornades o tot l'estiu amb nosaltres.   A més a més informar-vos que ja hem començat a treballar en la temporada d'hivern 2014 - 2015 i que en breu us informarem sobre totes le novetats. Read »

Historial Noticies